fredag 24. juni 2011

Styrkeprøven imorgen

Imorgen er den viktigste sykkeldagen for svært mange landeveissyklister i Norge. Mye av fokuset er rettet mot den Store Styrkeprøven fra Trondheim til Oslo mens jeg for første gang skal sykle den Lille Styrkeprøven som går fra Lillhammer til Oslo. Jeg har tidligere erfaring med å sykle Styrkeprøven fra Trondheim ved 4 anledninger tidligere og bestemte meg ifjor at dette orket jeg ikke å gjøre mere ;-) Kroppen blir så til de grader ødelagt at det tar ofte en uke å helt restituere seg etter turen. Legger ved et litt komisk bilde fra første gang jeg syklet (2002 tror jeg) hvor jeg syklet på en sykkel jeg hadde lånt for anledningen ("jernhesten") og feirer ankomst i Oslo med en øl etter ca 22 timer på sykkelsetet... jeg sovnet i bilen på vei hjem og måtte støttes inn til sengen hvor jeg fortsatte å sove med alle sykkelklærne på...

Undertegnede (til høyre) med "jernhesten"

Å sitte på en sykkel i 4 timer kontra 22 timer er selvfølgelig noe HELT annet! Lillehammer-Oslo er jo nærmest et vanlig sykkelritt for å regne med sine 190km! Imorgen har jeg også betydelige større ambisjoner enn tidligere ganger jeg har syklet Styrkeprøven ettersom jeg har kommet med på United Bakeries laget ("Bakerne") som vant ifjor - og målsetningen for i år er ganske enkel: Vinne igjen! Men, konkurransen er stor og det er særlig et par andre lag som har utmerket seg, så det er ingen garantier for at vi tar hjem seieren. Værmeldingen er iallefall veldig bra (særlig vindretning) så det bør uansett bli en bra tid!

jeg gleder meg!

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: