tirsdag 7. juni 2011

Strava.com vs Garmin Connect!

I dag har jeg betalt for å abonnere på strava.com som et alternativ/tillegg til Garmin Connect. Det som gjør Strava ganske morsomt er at den har en "facebookaktig"-funksjonalitet hvor man kan bli 'venner' med andre syklister og sammenligne tider på diverse klatringer! ;-) Artig! Skulle bare vært flere i Oslo-området som brukte det. F.eks. kan man søke på "Grefsenkollen" eller "Kongsveien" og se hva de raskeste tidene er for brukerne av strava.

Jeg skal teste det litt fremover, men etter en dags bruk så er jeg forsåvidt allerede ganske fornøyd. Det er gratis om man bare skal laste opp 5 aktiviteter i måneden, men det holder jo ikke! USD 6 i mnd for å laste opp så mye man vil - ikke så ille - anbefales.

I dag skal jeg avgårde for å sykle Spinn Cup i Sandefjord - nye muligheter!


Her har jeg (for å teste) lagt inn Askerrunden, som jeg nylig syklet, fra Strava:

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: