lørdag 18. juni 2011

Sykkelparadis i Mallorca

Utrolig at jeg ikke har vært her før i grunn! For et paradis for syklister! ;-)

Var litt usikker på om jeg var på riktig side av øya (er i Palmanova) for sykling, men fant raskt ut i dag morges at her finnes det en mengde flotte sykkelveier å velge mellom. Tror jeg telte to (!) bilder de første 45 minuttene på vei til Puigpuynent, så trafikk fantes knapt på noen av veiene her. Da klokken ble 10-11 så dukket det stadig flere syklister - her er man ikke alene når man drar på sykkeltur.

Ruta jeg valgte var veldig kuppert og det ble en del bra bakketrening. Til restitusjon etterpå finnes det vel ikke noe bedre enn å duppe av på en solseng ved vannkanten. For et liv! :-)

Passer vel bra med appelsin-stopp når man først er i Spania

På vei opp til Nova Valdemossa

2 kommentarer:

  1. Ja, Mallorca er "heaven" syklister. Har vært på øya noen ganger. Utrolig mange fine ruter, nesten et mini europa. Øya har hele spektret, både fjell og flate etapper. Ruten over Sóller og ned til Sa Colobra anbefalles på det sterkeste hvis det er motbakker man er ute etter. NB! veien man kjører ned til Sa Colobra er den samme veien man må opp. Det er en startstrek i bunn og en på toppen for de som vil klokke tiden sin.

    Petri

    SvarSlett
  2. Kult - sjekket dette litt mere nå, og den ser virkelig bra ut. Tenkte kanskje å sykle den imorgen. Takk for tipset :-)

    SvarSlett