tirsdag 7. juni 2011

Spinn Cup #4 2011

Og da var det på'n igjen! Jeg var tidligere i vår med på Spinn Cup #1, og fikk desverre ikke med meg #2 og #3, men i dag var det duket for ny fellesstart i det fjerde rittet i serien. Som jeg skrev første gang så er disse rittene et helt fantastisk tilbud for ivrige landeveismosjonister: 10 ritt, som er skikkelig profft arrangert (til-og-med hjemmeside: www.spinncup.no), med elektronisk tidtagning etc - og alt til den latterlige lave deltagerprisen 300,- for 10 ritt... det er noe annet enn å betale 1300,- for Lillehammer-Oslo!!! ;-)

I dag var det 8 runder i samme løype på 8.4 km. Og dette gjorde jobben for min samboer (trofast cheerleader, fotograf, og sjåfør!) mye enklere enn vanlig. Se noen bilder under (hele albumet finnes her). Litt hyggelig å få heiatilrop med jevne mellomrom ila hele rittet også!

Det ble kjørt offensivt stort sett hele veien, og det gikk fra støt-til-støt, med noe veldig rolig kjøring til tider innimellom. Det gikk et brudd på to mann i runde to som holdt hele veien inn - og det synes jeg er ganske imponerende med tanke på at snittfarten var over 40km/t på hele turen - da har de to kjørt sinnsykt bra. Mot slutten forsøkte jeg med i et lite brudd sammen med en annen fra BOC, og det var litt surt å bli tatt igjen et par hundre meter før mål og se dagens plassering gå i vasken. Jaja - en erfaring rikere - og det la ingen demper på en super sykkelaften i Sandefjord!

Her et par utvalgte bilder:

Bruddet som holdt helt inn...

... jagende hovedfelt bak

"Piece of cake!"
"Plasseringer, hvem bryr seg om det!? Vi er her for å kose oss!..."

Og ettersom jeg har begynt å bruke Strava.com (anbefales) linker jeg inn dagens økt her:

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: