tirsdag 14. juni 2011

Gjøremål før Birken

Jeg har en liste over "ting jeg skal gjøre før Birken" (skal publisere denne etterhvert), og ett av punktene på denne listen er å installere tyngre gir på terrengsykkelen (Scott Scale). Jeg har fra før det mest vanlige kranksettet som er 44/32/22, og med en kassett som har 11 tenner på minste skiva gir dette utveksling på 44-11 som tyngste gir (f.eks. er det tyngste giret på en landeveissykkel 53-11). Dette er for lett! Når man kommer opp i ca 45km/t så spinner bena som hjulvisper. For et par dager siden klarte jeg å komme opp i 67km/t og da gikk bena så fort rundt at det var sannsynligvis vanskelig å se de med det blotte øye! ;-) For de to terrengrittene jeg har tenkt å være med på i år, Grenserittet og Birken, så tror jeg derfor at det er en fordel med tyngre gir og har derfor bestillt et nytt kranksett i 48/36/26 fra Cyclecomponents.

.. og i dag har den ankommet! Julaften! Jippi! :-)

Nytt kranksett fra Cyclecomponents! Yeah!

Så nå er det ut i boden for å mekke mekke - samt vente på godværet som er spådd i ettermiddag før jeg kan komme meg ut på sykkelsetet!

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: