torsdag 30. juni 2011

Fantastisk sportsånd under Lillehammer-Oslo

Det fortjener et eget innlegg: Under Lillhammer-Oslo var jeg vitne til fantastisk sportsånd fra flere andre klubber, og jeg kan ikke huske å ha vært med på et ritt hvor det var så lite kjefting og smelling, men heller positive kommentarer og hjelp fra andre syklister. Et par eksempler:

- Aktiv Mot Kreft gutta som hadde falt av og satt på halen til Rye opp Gjelleråsen bidro til å dytte et par av Rye-syklistene som sleit slik at de kunne komme over kulen sammen med laget og kjøre inn til mål med team'et sitt. Stor sportsånd.
- En Team-X rytter så at jeg var litt treg på en føring og klappet meg på ryggen og sa "foreslår du tar deg en tur på halen nå". Veldig observant og hyggelig sagt!
- La merke til mange positive kommentarer på tvers av "konkurrerende" lag som jeg syklet blant (i oppsamlingsheat'et mitt!..). Og særlig mot sutten da det røynet på for enkelte.

Slik burde alle ritt være!

Legger forøvrig ved en kul video som vinnerlaget Aktiv Mot Kreft har lagt ut:


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: