onsdag 9. mai 2012

Temporittjomfru hopper til køys!

I kveld skal jeg være med på mitt første temporitt - "Nes Mila". Det er forsåvidt noe jeg har hatt på todo-listen i flere år, men har stadig vekk utsatt det primært fordi jeg ikke har hatt tempoutstyr. Jeg har riktignok en gammel temposykkel som jeg kjøpte brukt for 5-6 år siden (så den er sikkert nærmere 10 år gammel) - men, den fremstår ikke som veldig konkurransedyktig sammenlignet med dagens modeller (se bildene under). Temposykling er utstyrskrevende og jeg mangler det meste av utstyr (platehjul, tempodrakt, hjelm, lycra skoovertrekk, girskiftere på tempobøylen, mm.), men jeg får bli med på dagens ritt for å se sånn ca hva dette dreier seg om før jeg begynner å grave i lommeboka!

Rittet er 10km langt og bør ikke ta mere enn mellom 13-15min, og blir dermed kort og hardt/vondt! Startlisten inkluderer norgesrekordholder på 10km tempo Reidar Borgersen så det blir interessent å se hvor langt bak hans tid jeg havner...

Rapport kommer senere :-)

Mitt klenodium - klar for museum
vs

Reidar Borgersens "Time Warp"

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Takk - det trengte jeg, viste det seg :) skriver litt om mine erfaringer så langt med å teste temposykling snart.

      Slett