torsdag 3. mai 2012

Oslos Klatrekonge (på Strava) - oppdatert oversikt

Det kan se ut som Frøy har byens beste klatrere! Etter en oppdatering av "Oslos Klatrekonge" (ref dette innlegget for en tid tilbake) så toppes denne fortsatt av Martin Røeggen (Team Frøy-Trek) etterfulgt av Øystein Seth Fiskå (Frøy) og Fredrik Smith (Rye). 

Det er små endringer siden siste oppdatering - faktisk er det nye syklister som har begynt å bruke Strava og legger inn gamle treninger (fra 2011 og 2010) som har påvirket noen av plasseringene litt lengre nedpå listen. Av merkbare endringer er det Jonas Modin (knallet til med en kanontid på Kongsveien for et par dager siden) som har klatret opp på en 6-plass! Håper på litt mere action til neste oppdatering som jeg gjør ved månedsskiftet Mai/Juni, men med godvær fremover så bør det skje litt!

Den fulle listen finnes på siden "Oslos Klatrekonge" (se link i høyre marg). Eller klikk her for samme side.

Forøvrig så fant jeg en interessent faktaopplysning for noen dager siden som sikkert en del lesere her synes er interessent: Klatringen til Tryvann (segmentet "Klatringen til Tryvann - orginal" på Strava) ble kjørt som bakketempo i Norgescupen i 2003 og ble da vunnet av Jonathan Dayus (Team Ringerike) på 13:37 (litt over 24kmt/snitt) foran Steffen Kjærgård (Glåmdal-Nittedal) på 13:57. Av supertider i "moderne tid" så vant Ole Christian Fagerli rittet "Klatringen til Tryvann" (arrangert årlig av Frikransen) i 2009 på 14:21. Man kan jo undre litt på hva Marco Pantani eller Lance Armstrong hadde klart denne bakken på i sin tid?.... kanskje under 13?

4 kommentarer:

 1. Hei,

  Takk for svært morsom blogg!

  Jeg lot meg inspirere av dine artikler om "Oslos klatrekonge", og laget en egen site hvor man kan opprette egne "sammensatte segmenter", her: http://composeg.apphb.com/ . Har forløpig lagt inn "Oslos klatrekonge" og "Grusveier i Kroksskogen" (hvor jeg selv "tilfeldigvis" figurerer ganske høyt).

  Håper noen synes dette er nyttig (og moro). Synes i det hele tatt at det er gøy å leke med APIet til Strava, og har noen tanker om andre ting som kan lages. Tar gjerne i mot innspill.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ståle,

   Dette var jo utrolig bra! :-)

   Spørsmål da: Er det mulig for meg å "embed"'e bare resultatlisten fra Oslos Klatrekonge herifra?

   Et forslag kunne kanskje vært muligheten for å velge tidsintervall for data'ene, om mulig. F.eks. hadde det vært interessent å se hvem som er Klatrekongen for 2011 og 2012 separat.

   Ellers om du trenger noe mere inspirasjon så anbefaler jeg å se på Jonathan O'Keefe sin side per segment - han har lagt på ganske mye søkefunksjonalitet på enkeltsegemnter som er ganske kul. Her f.eks Tryvann segmentet:

   http://www.jonathanokeeffe.com/strava/segmentDetails.php?segmentId=1126296

   mvh Martin

   Slett
  2. Hei Martin,

   Du kan embedde ved å lime inn iframe som den under på bloggen (bytt ut først tegn '[' og siste tegne ']' med henholdsvis '<' og '>').

   [iframe
   height='405'
   width='250'
   frameborder='0'
   allowtransparency='true'
   scrolling='no'
   src='http://composeg.apphb.com/Segment/Embed?id=3cb74581-d8e1-4d85-88b3-787e7710ed77&type=points&nmb=10'>
   </iframe]

   Slett
 2. Morn igjen, Martin

  Joda, nå du kan embedde ved å lime dette inn i bloggen (bytt ut første tegn '[' og siste tegn ']' med henholdsvis '<' og '>'):

  [iframe
  height='405'
  width='250'
  frameborder='0'
  allowtransparency='true'
  scrolling='no'
  src='http://composeg.apphb.com/Segment/Embed?id=3cb74581-d8e1-4d85-88b3-787e7710ed77&type=points&nmb=10'>
  </iframe]

  Sjekk eksempel her: http://composeg.blogspot.com/

  Du kan selv bytte mellom visning av poeng/totaltid ved henholdsvis type=points og type=totaltime is url'en, og nmb=10 gir antall deltakere i listen som returneres.

  mvh
  Ståle

  SvarSlett