søndag 6. mai 2012

Askerrunden 2012 - med video!

Med tunge ben stilte jeg til start i Askerrunden i dag. Etter en de-motiverende sykkeltur i går hvor kroppen føltes ekstremt tung var jeg noe usikker på om jeg i det hele tatt skulle stille - men, etter en pep-talk fra kjæresten og fint vær så skrudde jeg på Gopro HD kameraet og tenkte at jeg iallefall gjøre mitt beste og samtidig forsøke å ta litt video fra et sykkelritt for første gang!

Klar med Gopro kamera under styret
I fjor ble rittet avgjort, for min del, i den første, og ganske tøffe, bakken etter allerede 9km. Siden det gikk svært tregt i hovedfeltet i dag tenkte jeg at jeg fikk forsøke å få litt forsprang på hovedfeltet før bakken - så kanskje jeg har sjans til å komme over sammen med de andre... en fin tanke som endte bare med at jeg brukte unødig krefter før denne bakken uten noe forsprang - og som ifjor måtte jeg i år også slippe feltet her. Heldigvis så var det andre kjøresterke karer rundt meg og vi fikk kjørt inn feltet etter en stund med hardt arbeid. Senere i rittet (Lierbakkene) kjørte jeg reprise: Måtte slippe feltet, men klarer sammen med en håndfull andre å kjøre de inn igjen. Kjøringen min kan vel oppsummeres best som en fin demonstrasjon av feildisponerte krefter og utaktisk sykling! (Alt godt dokumenter på film..) Med ben som bly opp den siste bakken endte jeg tilslutt opp som nr 13 (var ca 45-50 ved start) - og med tanke på hvordan jeg følte meg i går og i dag morges (og hvordan jeg disponerte kreftene...) så var jeg brukbart fornøyd.

Vinner av klassen min VC M30-39 var akkurat samme som ifjor (og året før der igjen) - Alexander Kjær fra Frogner SK.

Alex Kjær vinner også i år
Som sagt så filmet jeg hele rittet. Nå har jeg ganske enkelt dunket opp hele rittet på youtube uten noe editering (1time og 49min youtubevideo...) - så det er nok for de svært spesiellt interesserte (sannsynligvis bare de som var med på rittet!). Om jeg får noe ekstra inspirasjon kanskje jeg lager en editert versjon senere.

Ellers har jeg en rekke bilder fra klassen min som kan sees her.
4 kommentarer:

 1. Hei!

  Inspirerende, lærerik og kul blogg!

  Keep up the good work!

  :)
  Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig tilbakemelding! Setter stor pris på slike kommentarer! :-D

   Slett
 2. Veldig bra blogg!! Denne går rett på favoritter for meg :) Endelig fant jeg en bra blogg som omhandler de spørsmål og ritt som er aktuelt for meg. Takk for en god jobb!! mvh Frode Lisether

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å høre - takk for tilbakemeldingen! :-)

   Slett