tirsdag 8. mai 2012

Jeg trenger din stemme! :-)

Oppdatering: Denne avstemningen avsluttes den 16 mai. Takk til de som stemte :-)

Budstikka har en konkurranse hvor jeg har muligheten til å vinne et nytt kamera til min hardtarbeidende kjæreste og forlovede som gang-på-gang stiller opp som supporter og fotograf i diverse sykkelritt. For å vinne denne trenger jeg DIN stemme. Dette vil ta deg et sted mellom 15 og 20 sekunder om du allerede har en Facebook konto.

Vennligst gi din støtte til bloggen ved å gå inn på https://www.facebook.com/pages/Budstikka/64707959788?sk=app_177914495580579, deretter "gi din stemme" og finn fram til undertegnedes blogg! I denne prosessen må du også "like'e" Budstikka (sleipinger..), men det kan du alltids fjerne senere om du så ønsker.

"Please?..... Pleeeeeaaaassssse?...."
Om du i tillegg får dine sykkelvenner, treningskompiser, familie, kollegaer, fjerne slekninger og andre bekjente til å gi sin stemme så er det enda bedre! Om du trenger et ørlite ekstraincentiv, så kan jeg legge til at det blir også trukket ut kinobilletter blant stemmegiverne - men jeg antar at det er svært få som, etter å ha sett bildet ovenfor, trenger dette!

Takk for støtten! Martin

7 kommentarer:

 1. Stemt. Gode photos funker alltid

  SvarSlett
 2. Er ikke på Facebook lenger (privacy issues ...). Hadde selvfølgelig stemt på deg om jeg hadde kommet inn på FB-siden til Budstikka ;-)

  PS! United Bakeries har egen pulje i Nordmarka Rundt (Pulje 5, start 08.20). Vi sliter med å få nok folk. Hva venter du på? Meld deg på ASAP! We need you!


  Halgeir

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Halgeir - lenge siden sist - takk for hilsen :) Forsøker deg på mail! martin

   Slett
 3. Tilleggsinfo til forrige post:

  Vi skal ha en fellesøkt førstkommende søndag (13/5) kl 08 fra Skeidar på Holmen. Tror planen er rundt Hurumlandet. Tror også det blir en økt tirsdag 15/5.

  Send meg en mail om du blir med (sykkelpost@gmail.com). Uavhengig om du blir med rundt Nordmarka eller ikke, det hadde vært artig om du ble med på søndag allikevel. Har behov for en oppdatering på hva du holder på med om dagen, samt en fortsettelse av samtalen om mobilbransjens utvikling ;-)

  HB (Er i Chicago, derfor tidspunktet for posten. Pleier ellers ikke å være oppe på denne tiden av døgnet ...)

  SvarSlett
 4. Stemt!
  Den eminente fotograf var vel ikke tilfeldigvis i målområdet på Ceres? Hadde vært moro med et bilde derfra!
  BOC var flinke taktisk i dag forresten! Moro med fellesstart!!
  Fredrik.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Desverre så var supportkjæresten i andre ærend i dag så jeg har ingen bilder :-( Sist jeg var med på Ceresrittet så dukket det derimot opp ganske mange bilder fra folk som stod i siste bakken - så får krysse fingrene for at det dukker opp noen denne gangen også.

   Ja, vi hadde jo en mann i brudd (med 2 Frøy karer) så vi bidro jo dermed ikke til å kjøre de inn. Men, hadde ikke noe punch i bena i sistebakken. Grattis igjen med seieren! :-)

   Slett