mandag 21. mai 2012

Budstikkas Bloggkonkurranse - jeg trenger din støtte!

Hyggelig å gå videre til finalen i Budstikkas Bloggkonkurranse (om Asker & Bærums beste blogger)!

Han med Edvalds signatur på trøya trenger stemmer! ;-)Her har jeg muligheten til å vinne et nytt kamera til min hardtarbeidende kjæreste og forlovede som gang-på-gang stiller opp som supporter og fotograf i diverse sykkelritt. For å vinne denne trenger jeg din stemme - særlig siden jeg ikke har 2000 venner på facebook! :-/

Dette vil ta deg et sted mellom 15 og 20 sekunder om du allerede har en Facebook konto.


Instruks for å avgi din stemme:
  • Om du ikke allerede gjør det må du "like'e" Budstikka. Kan gjøres her.
  • Gå inn på Budstikkas avstemmingsside på FB her
  • Finn fram til undertegnedes bilde (han i den svette sykkeltrøya)
  • Klikk på "gi din stemme"


"Please?..... Pleeeeeaaaassssse?...."


Takk for støtten! Martin

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: