søndag 13. mai 2012

En kikk inn i boden!

Snart på tide å rydde litt ;-)

Boden...

4 kommentarer:

 1. Du skal være glad du har en så stor bod! (Jeg må snart bygge en for å få plass til ski, sykler og ikke minst de planlagt innkjøpte syklene :-) PS: Rotete? Synes dette så veldig ryddig ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. ja jo - rydde i den forstand at jeg får kvitte meg med et par sykler og felger! Får vel kalle det et luksusproblem. Igrunn heldig at jeg har god plass! Lykke til med treningsplanene og sykkelinnkjøp! :-)

   Slett
  2. Takk for det! Kjøpte meg en cyclocross i fjor som har økt sykkelgleden betraktelig. Brukes hovedsakelig som jobbsykkel og så legger jeg inn noen lengre turer til/fra jobb. Så har det selvsagt skjedd som sykkelfolk sa da jeg kjøpte cyclocross: du kommer til å få lyst på en skikkelig erke-racer ganske fort. Og, ja, nå er det mye nettsurfing om racersykler. Men, det må være et visst budsjett, så det blir nok til neste år...

   Slett
  3. Nice :) Jeg har jo ikke cyclocross selv... men står på ønskelisten. men med noen relativt slikk'e dekk så vil vel den rulle omtrent like fint som en vanlig racer. Det er en perfekt sykkel også til grusveier i Nordmarka!

   Slett