søndag 8. mai 2011

Viktige spørsmål

Jeg er opptatt av mange viktige spørsmål. For eksempel var jeg i store deler av vinteren og våren svært undrende til om det var mulig å sykle fra Stabekk til Lommedalen og tilbake på under en time!? Når man bruker halvannen time i -10 grader på terrengsykkel med piggdekk så virker det ganske umulig - særlig iogmed at man må over Steinshøgda begge veier og når distansen er på 27.3km så var jeg faktisk skeptisk til om jeg kom til å klare dette! Dette fant jeg derimot ut for et par uker siden ikke var noe problem da jeg syklet på 50min blank! Case closed! Jeg besvarte samtidig et annet viktig tema... nemlig om det er mulig å sykle fra Stabekk til Bærums Verk på under 20min?... Ja: 17. ;-)

Ettersom jeg måtte avlyse deltagelse i Ceresrittet VC i dag fant jeg ut at jeg skulle forsøke å besvare et annet svært viktig spørsmål: Klarer jeg å sykle fra Stabekk til enden av Sørkedalen OG Maridalen og tilbake på under 2 timer?? Distansen visste jeg var ca 68km, så dette er en tøffere utfordring!! Jeg gjorde en hederlig innsats og selv om jeg ikke helt klarte det... (moving time på 2:06 og snittfart på 32.7km/t) så tror jeg dette er fullt mulig. Ruta jeg sykler er ikke helt den korteste, så det er iutgangspunktet ikke noe problem, men har en 'satt' rute jeg har syklet før som jeg ville prøve! ;-) Jaja...  det er iallefall en super måte å klare å få en tøff treningsøkt med å sette seg slike tøffe målsetninger, og det ble en skikkelig bra treningsøkt som sikkert kan sammenlignes med den økten jeg hadde fått om jeg hadde vært med i ritt tidligere i dag!

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: