mandag 16. mai 2011

Trening med TUB Lillehammer-Oslo

Ettersom jeg forsøker å bli med på United Bakeries' Lillehammer-Oslo team, så var jeg i dag for andre gang med på rulletrening sammen med laget. Siden siste trening med de har jeg også skaffet meg TUB-drakt, så den fikk luftet seg litt i dag. I fjor så vant laget Lilleh-Oslo og satte ny løyperekort - og ambisjonene er gode også for inneværende år. Derfor er det litt kamp om de siste plassene og det gjelder å møte opp på treningene og gjøre en god figur!

Morsomt å kjøre i rulle med såpass bra trøkk - flere her som virker ganske sterke, og følte meg ikke helt pigg i dag morges med forkjølelse, men tenkte at jeg fikk bare "kjøre på" ettersom jeg ønsker å være med her! Det ble en super treningsøkt på 4t med et par korte stopp - litt tung den siste halvtimen, men alt-i-alt en bra gjennomkjøring. Satser på at jeg er på startstreken 25 juni! :-)

Pitstop - kapteinenen Pål gir instrukser

Treningsdata:
http://connect.garmin.com/activity/86056040

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: