søndag 30. juni 2013

Torshovsprinten 2013 - rittfotografen tilbake på plass! :-)

I dag var kona tilbake som supporter og fotograf og klarte å ta over 600 bilder fra dagens ritt!... Mini var også med som heiagjeng - selv om jeg tror han mest lå og slappet av i vognen. Jeg har redusert antall bilder til i underkant av 100 stykk som kan sees på følgende link.

Torshovssprinten er et ritt som ikke er markedsført veldig mye - men er et av de få rundbanerittene i Oslo området (i Ski), og et morsomt arrangement hvor flere burde bli med! Det kjøres en runde på 1km i 45min og deretter er det to runder igjen. Som øvrige rundbaneritt jeg har vært med på så er det høy intensitet helt fra start og mye rykk og napp.

Siden det var et begrenset antall deltagere med så startet flere grupper samtidig (M senior, junior, og masterklasser 30-39 og 40-44, ++) så da ble det et skikkelig sykkelritt av det. Jeg følte meg utrolig bra i dag og kjørte aktivt hele veien. Men på oppløpet blir jeg sperret av en kar som har kommet foran meg rett før han stivner og ister all fart mens han svinger til venstre der jeg er i ferd med å passere... jeg må dermed bremse og rundt han på høyresiden - og vips er topplasseringen forduftet. Jeg ble nr 7 totalt - og utrolig nok bare nr 4 i klassen min 40-44, mens om jeg fortsatt hadde vært i klasse 30-39 så hadde jeg iallefall vunnet klassen... Som siste ritt før ferien så føltes det som en skikkelig nedtur når bena er såpass gode.

Neste ritt jeg skal være med på er NM masters i slutten av juli - nå blir det snart sommerferie og da skal jeg iallefall trent godt som oppkjøring så satser på at det blir en opptur! :-)

Her noen bilder fra i dag:

Jonas Orset aktiv fra start - han vant tilslutt.

Magnus ser om han klarer å skrape pedalen ned i asfalten.

Jeg tester enda en ny caps... brudd caps: "Solo"

2 kommentarer:

  1. Hjelmen kunne matchet drakta bedre;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Plastfestet som går rundt hodet inne i Boc hjelmen min fra Etto har knukket...uten noen tilsynetatetende god grunn til det heller. Men Prolight hjelmen veier vel omtrent halvparten av det Etto hjelmen veier så ingen krise!

      Slett