tirsdag 11. juni 2013

Spinn Cup #5 (2013) - bilder

Fotografen er gravid i 39 uke - men, det satte ikke en stopper for at hun ble med og tok litt bilder fra kveldens ritt i Larvik! Dette er fjerde Spinn Cup ritt jeg er med på i år, og det er en flott rittserie i Vestfold som jeg trives med og kan anbefale på det varmeste. Se hjemmesiden deres for info.

Følte meg ok i dag og var på hugget da Jarle Fredriksen satte inn det avgjørende rykket ca 10km før slutt - men hadde ikke helt gode nok ben og måtte etterhvert slippe meg ned til den litt større gruppen bak. Marius Blålid vant rittet etter å ha vært i brudd store deler av rittet selv om Jarle tok han igjen, men de er på samme lag og når man har holdt unna så lenge så fortjente han nok den seieren der!

Alle bildene, også noen fra andre klasser, kan sees på Flickr her.

Par utvalgte under.

IMG_5007
Pene omgivelser som jeg ikke la mye merke til underveis... 

Marius Blålid vinner

IMG_5106
Tror jeg knep femteplass her

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: