tirsdag 4. juni 2013

le Tour de Brattbakker imorgen!

Husk å bli med på le Tour de Brattbakker i morgen - oppmøte kl 16:20 ved Nesodden-fergen (Aker Brygge). Ikke glem ruterkort eller penger til fergen - den drar 16:32! Sykkelturen starter 17:00 fra Nesoddtangen.

Jeg har sett litt på ruta - og vi sykler fra Nesoddtangen sørover (og tar med Fladeby Skogsbilvei og kanskje Storebakken når vi først er der) rundt til Vassumbakken (v. Årungen) - så opp til bakkene på Nordstrand. Deretter krysser vi opp til Nordberg og sykler Brattelia (ny bakke som testes imorgen - og blir nr 10!), og videre til Gjøkbakken i Holmenkollen.

Fra Holmenkollen fortsetter vi vestover til Vøyenenga i Bærum og sykle Snippebakken og  Kirkerudbakken. Da har vi syklet ca 9mil og unnagjort 9/10 bakker - klokken er sannsynligvis ca 21 nå. Her tror jeg vi avslutter turen og gjør opp status! Om det finnes noen ekstremt overivrige sjeler kan man fortsette sørover til Heggedal og ta med siste bakke der også - jeg blir gjerne med på den om det er interesse for det! ;-)


Dette er ikke et ritt, men en sosial tur hvor primærfokus er hygge ikke konkurranse -selv om det sikkert er noen som kommer til å ta en kikk på Strava dagen derpå! Men, våre hyggelige venner i BAB Racing har donert et gavekort på 500,- som gis til den syklisten som viser "størst innsats og fighting-spirit i brattbakkene"! Dette blir vurdert helt subjektivt av undertegnede - og har ingenting med hvem som sykler raskest - men, hvem som tar seg mest ut! ;-)

Værmeldingen ser forresten bra ut - så dette kommer til å bli en flott tur! Les også invitasjonen fra forrige uke så du ikke glemmer noe.


Vi sees! :-)

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: