tirsdag 25. juni 2013

Sommer og Spinn Cup #6 2013

Sist jeg syklet Spinn Cup 5 for et par uker siden stilte min høygravide 39-uker-på-vei kone opp som fotograf, men det gikk ikke mange dager etter det at hun sluttet å være høygravid så den siste uken har gått litt i ett med et økt volum av nattlig aktivitet, mindre trening, og mindre oppdateringer av bloggen! Noen sykkelturer har det riktignok blitt - og i dag fant jeg veien til Andebu for å være med på siste Spinn Cup ritt før sommeren. Siden min faste fotograf hadde hendene fulle (bokstavelig talt) så stilte min far opp som fotoknipser - og for de som er interessert så er noen bilder fra rittet her.

Rittet forløp seg omtrent som Spinn Cup rittene pleier å utarte seg: Jarle Fredriksen vant (og fikk en kul bok overlevert av forfatteren!) og jeg kom på en plass et stykke ned på listen som jeg ikke var veldig fornøyd med. Men jeg hadde faktisk en veldig fin tur i dag - det var så flott vær og jeg var i utgangspunktet såpass godt humør at jeg koste meg! Det er ikke ofte jeg kan si i etterkant av et ritt - men i dag var en fin dag! :-)

Her er par utvalgte bilder:

Flott bok som første premie - overlevert av fortatteren! Shit - jeg skulle ha vunnet! ;-)

Spurten i Ekspress2 klassen

Bak i feltet! :)

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: