søndag 7. april 2013

Stjernetråkken 2013 - bilder!

Her er en mengde bilder support-teamet (kjæresten/kona og 2 små heiaropere) tok under dagens Stjernetråkken-ritt ved Fredrikstad. Det er bilder fra Masters gruppene 30-39 og 40-44, fra "tur-gruppa" (som, iallefall for dette rittet, er et misvisende navn ettersom nivået er svært høyt), samt noe diverse bilder av ulike grupper mot mål.

Selv gikk det ikke helt som planlagt pga litt overivrig kjøring, bla. solobrudd fordi jeg tenkte jeg skullle ta bakkespurten (men ble kjørt inn..), samt et brudd på 6 mann som holdt unna ettersom det ikke var noe samarbeid i feltet for å kjøre de inn. Men, flott vær og det er godt å være igang igjen - formen er definitivt bra selv om jeg ikke fikk uttelling i dag. Ny sjans neste helg :-)

Om du ønsker å bruke et bilde på en annen webside/Facebook e.l. vennligst påfør "(c) Martins Sykkelblogg" - kopier villig vekk til privat bruk! Merk at dette albumet kommer jeg til å slette om et par måneders tid.

Her er link til bildene.

Et par utvalgte under:

Han smiler ettersom han tar bakkespurten lett!

Spurten i hovedfeltet M30-39... er ikke det Børsen til venstre!?

Bare på tur ;-)

4 kommentarer:

 1. det så herlig ut. Fortsatt en meter snø her oppe :-(

  SvarSlett
  Svar
  1. ikke gøy når man venter på sykkelsesongen... forhåpentligvis gjør gradestokken snart et byks over hele landet!

   Slett
 2. Hei, Martin. Er det OK for deg om jeg bruker et bilde eller to på Frøys hjemmeside? Du krediteres selvfølgelig. Jørn Michalsen

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja sure - bare hyggelig det - kjør på :-)

   Slett