lørdag 13. april 2013

Bilder fra Ronde van Berg (Stavern)

Her er en del bilder fra dagens ritt tatt av min bedre halvdel!

Selv punkterte jeg etter en halvtime (eller noe sånt) og løpet var ødelagt. Følte meg veldig bra i dag, og lå fint etter å ha kjørt svært billig, så det var utrolig bittert... I forhold til hvor mye arbeid man legger ned i forberedelser osv. så er det utrolig kjedelig når sånt skjer. Var bare maks uheldig og kjørte inn et parti med dårlig/hullete asfalt og så var det gjort... veldig kjiipt... :-( Syklet på min nye Specialized S-Works Tarmac (med Sram Red) sykkel som virker sinnsykt bra - så jeg måtte jo ta en treningøkt når jeg kom hjem for å få opp humøret igjen. Skal skrive en del om sykkelen straks jeg får testet den litt mere.

Jeg har ikke rukket å sjekke resultater enda - men, her er iallefall bildene:

Følg denne linken. Merk at jeg har alle bildene i bedre kvalitet - om du ønsker å bruke noen så vennligst behold akkrediteringen.

Et par utvalgte her:

Undertegnede klar som et egg før start. På nysykkelen!

Feltet på vei opp bakken v Berg Kirke
3-manns bruddet som, såvidt jeg har hørt, holdt inn til seier
Rye tar en føring :)

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: