tirsdag 16. april 2013

Ny adresse på bloggen - martinhoff.com

Det var kanskje på høy tid at jeg fikk endret web-adressen til bloggen ettersom jeg hadde den svært kronglete og lite brukervennlige adressen nebukanezerblog.blogspot.com... Nå har jeg brettet opp mine lange ermer og fininnstillt noe som på tech språket heter "A-records" og "Cname settings" og vips så fikk bloggen en ny web-adresse! Voila!


www.martinhoff.comMerk at den gamle vil fortsette å fungere - innkludert linker til separate innlegg. F.eks. vil den gamle linken til "Huskeliste sykkelritt" på http://nebukanezerblog.blogspot.com/2012/06/huskeliste-sykkelritt.html peke til samme sted som http://www.martinhoff.com/2012/06/huskeliste-sykkelritt.html

Enjoy.

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med "ny side" ;)
  Så vidt jeg ser, så er det fortsatt samme adresse da, eller? Eller må jeg legge inn/lagre ny adresse-link? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Du kan bruke både den gamle og nye adressen så tror ikke du skal trenge å endre bookmark/linker e.l!

   Slett