lørdag 20. april 2013

Kjøp skikkelig umbrakonøkler!

Et kanskje banalt tips til syklisten som skal mekke på egen sykkel: Men, om du så bare skal ha ett eneste verktøy så start med et skikkelig sett med umbrakonøkler. Det er ingenting så irriterende som å montere en flaskeholder med et multiverktøy hvor umbrakonøkkelen henger sammen med en masse andre greier som kommer i veien... Resultatet er at en enkel jobb har blitt til et mareritt av ørsmå skru om gangen - med påfølgende senebetennelse!

Mitt råd er å plukke opp et sett på Clas Ohlson til latterlig billige 99 kr. Dette settet har fra den minste du trenger til de store som brukes bl.a. til krank- og pedaler. Har hatt min i et par år nå og har utviklet et nært og kjærlig forhold - og det er fortsatt 8 år igjen av garantien på 10 år...

99 kr på Clas Ohlson
Jeg vil anbefale å kjøpe de som har rund-ende (se bildet under) - det gjør at du kan skru litt på skrått - og montering av flaskeholderen blir plutselig verdens enkleste sak! Nå slipper kona å kjøre til Tryvann med drikke! Du kan ta med egen flaske!

Med avrundet ende - sexy!
Først etter at du har et skikkelig sett med umbrakonøkler kan du begynne å handle alt det andre du trenger... som mekkestativ, kjedeverktøy, kjedepisk etc etc. Det meste av dette koster dessverre ikke 99kr.

Ellers er det fantastisk vær i dag! Har våren ankommet eller drømmer jeg!? Har for ordens skyld vasket sykkelen og gjort meg klar til en langtur i ettermiddag - dette blir fantastico! :-)

text_shown_if_image_doesn't_load
Ferdig vasket!

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: