tirsdag 2. april 2013

Rittplaner 2013

Da har roen senket seg etter en bra treningsuke på Gran Kanaria. På 8 sykkeldager logget jeg totalt 32timer / 830km / 18300høydemeter - og synes at kroppen fungerte bra og at formen virker ok. Men det vil tiden vise!

I helgen lagde jeg en liten rittkalender for våren/sommeren og legger den ut i tilfelle noen andre trenger noen ideer til fellesstartritt i kjøredistanse fra Oslo (par unntak). I tillegg til de som er satt opp her så er jeg muligens også med på noen Spinn Cup ritt (spinncup.no) samt at jeg kanskje blir med på noen flere "i siste liten" (som pizzorne challenge).

Rittsesongen starter med Stjernetråkken førstkommende helg. Her fra 2012-utgaven
Ellers så har jeg ikke satt meg noen spesielle målsetninger (eller prioriterte ritt) - men siden jeg tror at formgrunnlaget er bedre enn i fjor så satser jeg på mitt vanlige sesongmål: "Bedre enn i fjor!". Siden jeg synes det er gøy bare å være med så er det viktigste å delta! (Yeah, right!...)


7 april: Stjernetråkken - Fredrikstad
13 april: Ronde van Berg - Stavern
28 april: Bukkene Bruse - Grimstad
12 mai: SuperBagleren - Tønsberg
20 mai: Sandefjord Tours - Sandefjord (litt usikker på denne)
26 mai: Vestfold Rundt - Horten

I juli så blir jeg sikkert med på NM veteraner i Sandefjord 27 juli (fellesstart) og på høsten sikkert med på Øyern Rundt og også Birken. Får se på sommer/høst litt senere. Mye logistikk som skal planlegges på ulike fronter!


2 kommentarer:

 1. Hvordan er snittet på Ronde van Berg. Vil en "nybegynner" bli kjørt av tidlig å sitte resten av rittet alene og fryse eller er spredningen på deltakere stor?

  Noe tanke om snittfart evt? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann. Det er et ritt med mange sterke deltagere (ganske mange gode norgescup-syklister i feltet) så det er nok et ritt hvor man bør være godt forberedt for at det skal bli en god opplevelse. Snittfarten ifjor på vinnerne var ca 40kmt - men, det er en småkupert løype hvor det vil gå i rykk-og-napp som sliter litt i tillegg. Et alternativ til Ronde van Berg er å sykle Spinn Cup (kl 18 tirsdag 16'ende) i nesten akkurat samme løypa - her er det også to nivåer man har å velge imellom (ekspress1 og ekspress2).

   Her en Strava-link til fjorårets RvB: http://app.strava.com/activities/6719401

   Håper det ga litt innspill - men, vanskelig å svare på naturligvis ettersom det kommer ann på hva slags formgrunnlag og erfaring man har fra før.

   Lykke til med sykkelsesongen! :-)

   Slett