søndag 14. april 2013

Bratte bakker: Krokkleiva på Nordstrand!

I serien hvor jeg skal finne de ti bratteste bakkene i Oslo og omegn syklet jeg i dag Krokkleiva på Nordstrand..

Krokkleiva er en 260m svingete vei opp imellom noen flotte eneboliger - og ila disse meterne så stiger man hele 46 høydemeter - altså en snittstigning på 18%. Dette er en såpass bratt bakke at den kommer høyt opp på listen min over de bratteste bakkene i Oslo og omegn. I skrivende stund er det også fortsatt mye grus i veien - så denne bakken blir lettere å sykle om noen uker tenker jeg.

Bygger du hus her får du flott utsikt!
Data:
Lengde: 260meter
Høydeforskjell: 46meter
Snitt-stigning: 18%
Strava-link

Den ligger heller ikke langt unna Brattbakken - som foreløbig topper listen - så om man skal ut og ta noen brutale bakkedrag så bør man naturligvis svippe innom begge to! ;-)

Høydeprofil Krokkleiva - her er det bratt!

På vei hjem svippet jeg innom Gamlebyen og knipset en kult bilde av min nye sykkel - tar med den også! :-)

Dette er kunst!

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: