onsdag 13. april 2011

Hugge ved er også trening?...

Denne uken ble ikke som planlagt. I forrige uke fikk jeg felt fire trær (av noen proffe) i hagen, bla. to furuer på ca 17m's høyde, og mandag hadde jeg satt av for å hugge dette opp. Da jeg kom igang om morgenen med min nye øks tenkte jeg at dette var super trening og avbestilte vedkløyveren som egentlig skulle leveres kl 12. Endte opp med å hugge fra 08 om morgenen til 20 om kvelden: Vedhugstens svar på Trondheim-Oslo. I går (tirsdag) hadde jeg mere vondt i kroppen enn jeg har hatt på lang tid... føltes faktisk litt som etter Tr-Oslo hvor man ganske enkelt føler seg fysisk dårlig og vondt i de fleste ledd og muskler og måtte faktisk omtrent ligge rett ut hele dagen (og pleie blemmene i hendene bl.a...).

Det gikk dermed to hele dager uten å være på sykkelsete - fy skam! Men! Jeg trøster meg med at vedhugst sannsynligvis også kan regnes som trening om man strekker definisjonen noe ;-) Jeg har iallefall nok ved nå for ca 10 år tipper jeg - sikkert tilsvarende noen hundre sekker - trodde aldri det var så mye ved i fire trær!

litt over halvparten her:


http://connect.garmin.com/activity/79009535

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: