søndag 24. april 2011

En uke full av milepæler!

Denne uken har inneholdt flere milepæler på min ferd mot å bli en raskere syklist! Kort oppsummert:

- har aldri hatt så lav hvilepuls (41..  lav hvilepuls er forøvrig en av årssakene til hjerteflimmer, så får håpe jeg ikke er genetisk disponert!)
- laveste kroppsvekt på over 20 år (88.2kg... kan jo fortsatt miste 10 til - må ikke miste fokus)
- har aldri trent så mye på en uke. 20 timer denne uken - har kanskje syklet mere på en uke før (som en uke som inneholdt Tr-Oslo, eller Bergodal turene i mellom-Europa på sommeren) - men aldri trent så mye. Dagens økt på nesten 13mil (og over 30 i snittfart t/r Stabekk-Son alene) avsluttet en veldig bra treningsuke.
- Sist, men ikke minst, har jeg konstatert at jeg aldri har vært i så god form som jeg er akkurat nå. Dette gjorde jeg i går da jeg tok et 4mins intervall i Olaf Bulls vei/Arnulf Øverlands vei. Dette er et ganske kjent sted for en del Oslo-syklister da jeg vet at veldig mange trener intervaller her. Selv har jeg gjort det i 11 år med diverse Rye lag. Min tidligere pers var å komme litt forbi en gangbro som går over veien, men i går hadde jeg fortsatt 30 sekund til gode da jeg passerte den... knuste gamlerekorden med stor margin mao! Jeg er jo ingen fantastisk klatrer, og det er sikkert en del som kommer lengre opp på 4min, men sammenligningen med tidligere tider viser at i år er jeg i bedre form. Og det er fortsatt tidlig i sesongen!

Nå skal jeg ha en "rolig" uke for å la kroppen restituere seg. Det blir jo ikke helt rolig ettersom jeg skal sykle Spinn Cup i Stavern på tirsdag og Enebakk Rundt på søndag, men volumet blir nok en brøkdel av denne uken. Så er planen å øke arbeidsvolumet igjen uken derpå.

Dagens økt: http://connect.garmin.com/activity/81214822

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: