lørdag 23. april 2011

Hårløse ben. Skal det være så SKAL det være.

ADVARSEL: DETTE INNLEGGET INNEHOLDER STERKE BILDER.


Det finnes flere teorier på hvorfor syklister fjerner hårene på bena. Bl.a.

- Lettere å massere
- Kjøligere på varme sykkeldager
- Unngår hår i sårene når man velter
- Mere aerodymanisk
- Mindre kroppsvekt
- Letter å smøre solkrem på bena

Disse "argumentene" er alle selvfølgelig bare tull! Den viktigste grunnen er fordi det ser bra ut. Skal man se proff ut så er dette ganske enkelt en del av game'et. Skal man være med i ritt så kan man fader ikke stille opp med topplue, lusekofte, og ull på bena!! Man må streve etter å være Euro-style om konkurrentene skal ha noenlunde respekt for deg!! Helst skal naturligvis bena ikke bare være hårfrie, men også brune! Dette er viktig - for da ser man musklene lettere (det er ikke tilfeldig at bodybuildere bruker halve dagen på solstudio) - og da får man den ønskede bieffekten av å ha disse flotte bena: For når konkurrentene ser de brune, muskuløse leggene så blir de psyka ut! "Fy fader, sjekk de bena - han er det ikke no vits å forsøke å henge på."

I min søken etter å bli en bedre syklist vil glatte ben være en selvfølgelighet også i sommer. Jeg er også såpass heldig at min kjæreste og samboer har et profesjonellt hårvoksingssett hjemme (why, you ask?) - dette blir enda et hakk bedre enn å bruke høvel - ettersom hårene blir trukket ut ved roten og blir borte i opptil flere uker. MEN: Det gjør vondt. Leggene er ikke så halvgærnt, men jeg utfordrer hvem-som-helst til å vokse baksiden (og innsiden..) av lårene uten å skjære grimaser. Hold pokerfjes når disse hårene blir revet ut så har man gode forutsetninger til å vinne World Series of Poker.

Man starter med å smøre på voks:




Så presser man på et papirstykke:



Så røsker hjelperen papiret hardt av mens man skriker innvendig "Å FYTTI HEL#£$@TE!!!!....":


Med nyvoksede ben og supert vær fant jeg i tillegg min verdensmestertrøye med orginalsignatur av Edvald B-H. Første gang i år jeg dermed har vært på sykkelsetet i kortbukse! Tok en økt i Maridalen (ettersom det er den dalen rundt Oslo hvor det er størst sannsynlighet for å finne andre syklister) for å se om folk ble psyka ut av de glatte leggene. Det var desverre få andre ut i dag... :-( Så jeg skal bruke de neste to dagene til å sole de (eller smøre med bruningskrem, eller begge deler) før neste ritt på tirsdag... da blir jeg ustoppelig! "HOOOOOLLLLD HØØØYYYRRRREEEE!!!!!"


Dagens økt:

http://connect.garmin.com/activity/81033731

2 kommentarer:

  1. haha, jeg ler meg ihjel! Fantastisk bra skrevet. En flott blogg du har - lykke til videre med syklingen :)

    Mvh, Sissel aka vaffelstekeansvarlig på ØR-11.

    SvarSlett
  2. Takk takk :) Så du var vaffelstekeren!? De smakte fantastisk godt!

    Lykke til på Birken - krysser fingrene for at været blir bedre enn det Yr tror! ;-)

    SvarSlett