fredag 28. mars 2014

Rittsesongen har startet i Norge!

På tirsdag var jeg med på et utendørs landeveisritt i Follo, og uten at jeg har sjekket så veldig mye så antar jeg at dette må være et av de første rittene arrangert i landet! Det var riktignok et uformelt treningsritt uten resultatlister (med unntak av topp 3) og tidtaging, men med fint vær var det bra oppmøte og flere sterke ryttere med - bl.a. fra Team Ringerikes-Kraft og Frøy-Bianchi. Det ble kjørt 4 runder @8km, og jeg hang som et slips på et lite brudd før jeg måtte slippe ut i runde 3 - var såvidt jeg ikke hang på de tre som tilslutt vant, men det hadde på en måte vært litt urettferdig siden de gjorde alt arbeidet! :) Phan Åge Haugård vant spurten blant de tre i bruddet.

Men! Allerede imorgen får jeg prøvd meg igjen når Red Bike Race skal foregå i Oslo Fengsel. Jeg var med på et lite test-ritt her før jeg dro til Sør Afrika som jeg allerede har skrevet om - og i morgen så skjer det! Blir gøy å være med på dette unike arrangementet - skriver en liten oppdatering i etterkant!

De siste årene har jeg startet sesongen med Stjernetråkken i Fredrikstad, men det får jeg dessverre ikke blitt med på i år - og etter Red Bike Race blir det neste jeg er med på Ronde van Berg i Stavern, så Spinn Cup - også i Vestfold!

Og natt til søndag stilles klokken til sommertid! Hurra! Sommertid = sykkeltid!!!

Her er noen flotte bilder fra tirsdag som Ola Morken tok - hele albumet finnes her.

Flott vær og mange deltagere:


Fredelig liten runde i indre Follo


Bruddet på først 6 mann (undertegnede på hjul..):


Og tilslutt de tre som vant (undertegnede kjørt av!... ):
Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: