søndag 23. mars 2014

Video fra sykling i Cape Town, Franschhoek og Gordon's Bay

I tillegg til å være med på Cape Argus Cycle Tour rittet, som jeg alt har skrevet om og lagt ut gopro-video fra, så hadde vi noen flotte sykkelturer både før og etter rittet, og jeg satt igjen med en del film fra disse andre sykkelturene. Nå har jeg klippet ut noen små biter og satt sammen en liten 5-mins film - for å gi noen inntrykk av hvordan det er å sykle der nede. Kanskje noen andre kan bli fristet til å ta turen til Cape Town og nærliggende områder? Vel verdt det - i tillegg til at Cape Town er en utrolig kul by å besøke!

Det er tre små deler i filmen:

1: Sykling sydover fra Cape Town. Det er her alle syklistene i Cape Town trener - og det gjør de stort-sett svært tidlig om morgenen! Vi ble med Greg som var i Norge for et par år siden og syklet Viking Tour - det er ham med norgestrøyen. Her er også klipp fra Chapman's Peak som også var med i Argus (men nedkjøring motsatt vei).

2: Sykkeltur i vindistriktet Franschhoek - ca 1 time å kjøre øst for Cape Town. Vi hadde leid en svær bil slik at vi kunne ta med syklene våre. Her støtte vi først på en gjeng nordmenn og etter det syklet vi opp Franschhoek-passet som har flott utsikt over dalen, før vi dro innom noen vingårder og prøvesmakte viner og hadde lunsj.

3: Langs kysten fra byen Gordon's Bay i retning tettstedet Kleinmond. Vi stoppet og hoppet i sjøen på tilbakeveien. Kaldt!

Merk at musikken er fra artisten Rodriguez og filmen Searching for Sugar Man, som delvis er innspilt i Cape Town. Kan anbefalle denne filmen også! :)Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: