onsdag 28. august 2013

Store endringer i Oslos Klatrekonge!

For de mest oppmerksomme, som har vært inne og sjekket hvordan det ligger an i den løpende konkurransen Oslos Klatrekonge 2013, så vil de ha oppdaget at min dataprogrammerende bror har satt sammen en automatisk generert poengtavle som oppdaterer seg hver time! Så nå trenger du ikke vente på at jeg skal gjøre dette manuelt. Det er bare å sykle bakkene (Tryvann, Kongsveien, Grefsenkollen), vente én time (maks), og sjekke hvordan du ligger ann! ;-)

I tillegg er poengsystemet endret - før var dette baser på et 50-poengssystem, men nå har jeg gått over til et 150 poengssystem (150 poeng for den raskeste tiden i 2013 for en av de tre klatringene, 149 poeng for andre plass, etc) slik at mange flere vil komme på listen. I skrivende stund er det hele 314 syklister som er på tavlen.

Men ikke bare det - men nå har vi fått på plass rene herre- og damelister også, i tillegg til hovedlisten (som er blandet), se utdrag under - og/eller klikk på linkene for å se de komplette listene.

Merk at for de aller raskeste på hovedlisten vil det arrangeres en final sammen med DN i begynnelsen av oktober. Så om det er noen som mener at de kan hevde seg helt i toppen bør de ha satt sine tider innen utgangen av september!


Oppdatering 2014. Alle lister kan nå ses på www.klatrekonge.com.

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: