torsdag 1. august 2013

Arne Post i ledelsen av Oslos Klatrekonge 2013

Ettersom juli måned ble den beste sommermåneden på flere hundre år så har oppdateringer av Oslos Klatrekonge 2013 blitt stadig utsatt til en regnværsdag. I dag regnet det i Kristiansand (hvor jeg for øyeblikket befinner meg) så her følger en liten oppdatering! (Se også den dedikerte siden til OKK2013 her.)

Som tittelen av dette innlegget tilsier så har fjorårets klatrekonge og supermosjonist Arne Post inntatt lederposisjonen igjen etter å ha klokket inn gode tider på både Kongsveien og Grefsenkollen!

Men kanskje mer overraskende er det at Thomas Larsen Røed fra Fuck The Track (litt usikker på "track", men det var føkk et eller annet iallefall) var i tet-posisjon i konkurransen i forkant av Arne - og ligger fortsatt på en meget pen andre plass! Thomas er en fixie hipster som i likhet med hans crew bruker mer tid på å barbere bena enn ansiktet - når de da ikke er opptatt med å få nye tatoveringer, ring i ørene, eller terrorisere Oslo-trafikken med sine fixie bikes gangsta style. Men nå kan det se ut som han har installert et moderne girsystem og latt sin messenger bag ligge igjen hjemme, for han har virkelig satt fart på Specialized sykkelen sin opp Oslo-bakkene! R.e.s.p.e.c.t!

Digg å trene ute!
  

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: