onsdag 7. august 2013

Pizzorne Challenge 2013 ritt #3

Jeg burde kanskje blitt med selv, men følte meg litt tung i bena og bestemte meg for bare å se på samt ta litt bilder. For de som ikke kjenner rittet så er Pizzorne Challenge en serie på 4 fellesstartritt fra Gressbanen til Tryvann i Oslo. Dette er vel den mest kjente bakken i Norge - og veldig morsomt at det arrangeres fellesstart opp hit!

I dag var 3dje ritt i serien og rittleder Njål kunne fortelle at det var rekorddeltagelse med rundt 100 startende! Det ble også ganske klart at nivået var svært høyt. Dette rittet tiltrekker seg mange av de beste bakkeklatrerne i Oslo & omegn.

Carl Fredrik Hagen fra team Oslo Sportslager leder herrekonkurransen så langt i år etter to ritt, men han var dessverre forhindret i å delta grunnet kneskade.

Det var et relativt stort felt som holdt følge opp til Holmenkollen restaurant, men derifra begynte det å tynnes ut, og ca 1km før mål i den bratteste delen av løypa satte Arne Post (United Bakeries. Og fjorårets vinner av Oslos Klatrekonge!) inn støtet og fikk en luke som holdt inn og vant rittet foran Kristian Oftedal (Vestre Aker) og Hans Petter Smette Berntzen (BOC)!

Jeg tok ganske mange bilder, som kan sees på Flickr på denne linken. Om noen ønsker å bruke bildene vennligst behold "(c) martinhoff." etc. på bildet. Takk! :-)

Her er noen utvalgte bilder:

BoC viser muskler... med flagrende vest uten trøye under...
Dette antrekket er vel strengt talt forbeholdt Mario Cippolini.

Arne Post godt pakket inn i feltet - taktisk bra kjørt

Bjørnar hadde tunge ben i dag, men smiler for det!

Kristian Oftedal kjører bra og får en andreplass

Team Cippolini stormer inn bak Kristian

Thomas viser også muskler - og det uten å kjøre med singlet eller åpen vest.

- "Er du sliten." -"Nei, nå skal jeg kjøre intervaller i Grefsenkollen."

Team VAV viser frem fargene sine

6 kommentarer:

 1. Takk for bilder! Raskt levert!

  Det får stå igjen som høydepunktet i min knøttlille sykkelkarriere - 1 ritt - at jeg dro feltet ett minutt eller to opp til Holmenkollen (#209 i svingen ved restauranten). Det er bare å få dem rammet inn i vente på å bruke dem som grunnlag for fremditige skrøner om fortidens prestasjoner til neste generasjon, når den tid kommer.

  Morsomt ritt, om formen blir like god en gang i fremtiden får jeg vel melde meg på igjen og prøve motsatt taktikk.


  PS: dette er forresten helt klart den beste sykkelbloggen på norsk! Du er særdeles (sykkel)gal, men på en konstruktiv måte - imponerende.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det - setter pris på slike tilbakemeldinger :)

   At du dro feltet rett før jeg stod og tok bilder kan vel kalles et klassisk TV-brudd! Det er ikke noe annet enn super-profft! TdF nivå på det der! ;-)

   Slett
  2. Haha, sant nok! Man må vise seg frem før overgangsvinduet lukkes, vet du! ;-)

   Slett
 2. Flere av topp 20 skal vel være med på Øyeren Rundt på søndag? Noen tips om hvem som tar topp 3?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nr 2 og 3 i går blir sikkert å regne med høyt oppe iallefall (Oftedal/Berntzen). I tillegg tipper jeg at Wangberg og Røed gjør det bra. Men det er mange bra med - nivået i tur-ritt blir bare bedre år for år!

   Slett
 3. Fine bilder!

  SvarSlett