torsdag 25. oktober 2012

Gratulerer til Arne Post som Oslos Klatrekonge!

I forrige uke arrangerte vi finale i konkurransen Oslos Klatrekonge mellom Arne Post og Carl Fredrik Hagen. Det har vært såpass jevnt mellom disse to, med kun ett poeng som skilte de, at de ble med på en mann-mot-mann duell fra Gressbanen til Tryvann! Dagens Næringsliv var med for å lage reportasje - denne kan leses i dagens papiravis - løp og kjøp! :-)

I første halvdel av bakken var det Carl Fredrik som virket piggest i bena og det kunne se ut som om Arne måtte bite tenna sammen for å holde hjulet hans. Men det spørs om ikke dette bare var smart taktisk kjøring for da det gjenstod halvannen kilometer før mål (og hvor de bratteste kneikene er) tok Arne kommandoen og satte inn en kanonavslutning som sikret seieren!

Duskregn og noen få grader

Carl Fredrik forsøker å riste av Arne på forbi Holmenkollen Restaurant
Å sykle på 15:22 i såpass dårlige forhold (duskregn, vind, og vinterbekledning) står det respekt av og kanskje var det en viss rettferdighet i at Arne tok seieren ettersom han tross alt ledet konkurransen med ett poeng før denne finalen. Men fra første januar så starter vi på nytt igjen med blanke ark - så vi får se om han klarer å forsvare denne tittelen til neste år nå som han er i full jobb.

Inntil da: Gratulerer som Oslos Klatrekonge 2012!

"Hehe - grusa han i siste bakke"
Den fulle topp 50-listen i Oslos Klatrekonge kan sees på den dedikerte siden. Vedlegger topp-ti listen for i år. Det kan jo hende at noen klarer å komme inn på denne selv om det er bare to kalde, våte, måneder igjen av året, men jeg tviler! Det er i det hele tatt svært bra tider på samtlige av de som er på toppen av listene nå!

Arne forsvarte sinn topp-posisjon!

2 kommentarer:

  1. Veldig kult!
    Gratulerer til Mr. Post.

    SvarSlett
  2. Morsomt! Veldig bra jobba med hele opplegget, og topp at herrene stilte til duell. Fin-fint med dobbeltside i dagens DN også. Og, selvsagt, gratulerer til Kong Arne - chapeau!

    SvarSlett