mandag 15. oktober 2012

Oslos Klatrekonge - finale!

Oppdatering: Duellen ble gjennomført i går. Dagens Næringsliv skal lage en sak om dette og det kommer i papiravisen i neste uke. Rapporten min kommer i etterkant av dette. Så da må man smøre seg med litt tålmodighet for oppsummeringen av hvordan dette gikk. I mellomtiden kan man lure på hvem som er på vei mot mål i dette bildet fra i går (det var litt tåkete ja..)!

På vei mot målstreken!

__________________________________________________________________


Imorgen så blir det et endelig oppgjør mellom Carl Fredrik Hagen og Arne Post for å avgjøre hvem som er Oslos beste bakkeklatrer (på Strava). Disse to har ligget og knivet såpass tett på hverandre at de stiller opp til en fellesstart (2-stk fellesstart!) fra Gressbanen til Tryvann for å avgjøre hvem som har de beste klatrebena!
Close call!...
Både Carl Fredrik og Arne har noen vannvittig gode tider opp Grefsenkollen, Kongsveien og til Tryvann. Arne, som har ledet med ett poeng, har henholdsvis 4:23, 3:50, og 14:22 på disse tre klatringene - imponerende tider! Se full oversikt på den dedikerte siden til Oslos Klatrekonge.

Følger opp i etterkant av duellen! :-)
4 kommentarer:

 1. Blir spennende å se utfallet av duellen. Uansett utrolig imponerende.

  Jeg jobber forresten må å lage nettsider med automatisk oppdatering fra Strava av Oslo Klatrekonge, Trondheim Klatekonge, Bærums raskeste sprinter, pluss masse mer.

  I tillegg til tider/poeng, blir det mulig for mer analyse av data, se utvikling m.m.

  Timingen av nettsidene kunne kanskje vært bedre, nå så sesongen nærmer seg slutten - men de kan kanskje fungere som motivasjon for noen runder på sykkelrullen i vinter (og så kan man legge en plan for segmenterer for våren)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra - spennende! Regner med at du gir lyd fra deg straks du har noe klart!? Det er iallefall bra interesse når man ser på utviklingen av Strava-brukere i Oslo, som må vel omtrent ha ti-doblet seg det siste året! Bærums raskest sprinter høres ut som noe jeg muligens kan komme høyere opp på listene på også! ;-)

   Slett
 2. Så bra!! :-)
  Får du laget noe for Drammensområdet også?

  Hadde vært moro med tilsvarende konkurranser for løping (og kanskje langrenn) også! Kanskje til og med dobbel/trippel konkurranser med segmenter for løping, ski og sykkel i samme konkurransen:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bra innspill - særlig å kombinere et par ulike idretter hadde vært artig! Usikker på om jeg kommer til å gjøre mere selv på dette området, men skal tenke på det til neste år. Jeg vet at det er flere som jobber med å tilrettelegge for slike Strava-baserte konkurranser - bl.a. et par mediehus - så det dukker nok opp forskjellige muligheter på dette området til neste år!

   Slett