tirsdag 27. august 2013

Stemningsrapport fra Nordmarka!

Det var denne video'en jeg egentlig hadde tenkt å hamre sammen i går, men ble som kjent distrahert av en svært farlig forbikjøring og lagde den video'en først. Svært mange (kanskje 50+...) har oppfordret til at jeg bør anmelde forholdet. Jeg har tygd litt på det, men det kommer jeg ikke til å gjøre. Jeg ønsker ganske enkelt ikke oå ta den fighten, men jeg har iallefall sent melding til sjåføren med link til video'en så hun er blitt gjort klar over hvordan denne kjøringen oppleves fra en syklists perspektiv. Får håpe det har en eller annen preventiv virkning...

Denne lille filmen er ikke noe annet enn noen små klipp fra helgens sykkeltur i marka! Det var en usedvanlig flott helg og jeg hadde to fine turer - både på lørdag og på søndag. På søndag var det omtrent rekord for antall terrengsyklister (med sekk) i marka... mange som gjennomførte siste panikktreningen! Jeg også!


2 kommentarer:

 1. Arti blogg! Selv har jeg meldt meg på styrkeprøven neste år og har nettopp satt igang med treninga frem mot jævelskapen. Gøy å se deg kveste landeveissyklistene med terrengsykkelen din på asfalt :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Styrkeprøven er en kult ritt - men ikke minst er det et særdeles bra ritt å ha som målsetning for treningene. Da MÅ man ganske enkelt trene!

   Bruker "standard" Continental Race King 2.2 dekk på terrengsykkelen - og de ruller utrolig bra. Blir ikke mye forskjell på farten på asfalt ifht vanlig racer! :)

   Slett