søndag 25. august 2013

Farlig forbikjøring - med karaoke!

Oppdatering: Etter avtale med føreren av bilen har jeg fjernet tilgang til denne video'en på Youtube.

Syklet litt i marka med terrengsykkelen i helgen - og filmet bl.a. noen fine snutter i Nordmarka. Men på vei hjem snappet jeg også opp denne forbikjøringen på video. Så-og-si ingen trafikk bare livsfarlig kjøring..."hmmm... en midtrabatt - ja da vrenger jeg bare bilen inn i kjørefeltet igjen...". Ikke morro å kjenne en bil på min venstre skulder.

Her er situasjonen - men, jeg har også klunket litt på piano og lagd en karaoke versjon!! Syng med!


3 kommentarer:

  1. Hadde dette skjedd meg så hadde jeg uten tvil opprettet en "uslettbar" nettside med link til video, navn på råkjører, firmanavn og diverse strategiske søkeord. Hardt mot hardt!

    SvarSlett
  2. Enda godt at det var mulig å svinge opp på fortauet der. Det er helt til pass for personen å få tyn, for den kjøringen hører ikke hjemme noen plasser.

    SvarSlett
  3. Fikk du noen beklagelse fra føreren (siden du har slettet videoen)?

    SvarSlett