lørdag 28. april 2012

Sentrumsløpet 2012

Ettersom det var noen på jobb som skulle løpe Sentrumsløpet (10km løp i Oslo sentrum) så ble jeg også med. Jeg har jogget litt i vinter og ettersom jeg var påmeldt har jeg forsøkt å løpe litt de siste ukene.

Vannvittig folkehav på Karl Johan...

Jeg hadde kun en målsetning i dag: Å løpe under 40min. Det klarte jeg ikke og derfor var jeg veldig skuffet særlig siden jeg har droppet flere sykkeltreninger siste uken som jeg aldri får igjen... hulk. Underveis i løpet så gikk det greit de første 7km.. og jeg holdt ganske nøyaktig 4min/km i snitt. Fra 7-8km kjente jeg at det begynte å bli hardt med den farten men det fikk bære eller briste tenkte jeg og holdt samme tempo. Ved 8km-skiltet viste klokka 32min blank og jeg lå derfor nøyaktig på 40min skjema. Men... fra 8km til mål var det fullstendig sprekk... :-( Bena sluttet ganske enkelt å fungere - forferdelig følelse å pine seg inn til mål på slutten med haugevis av løpere som passerer - inkl gamle damer og barn (raske sådan). Følte at jeg slepte bena etter meg rundt Akershus festning og opp til Karl Johan. Hadde ikke overskudd til å øke farten inn mot mål en gang.. snarere tvert om - og sluttiden ble 41:27. Ved målgang registrerte jeg at omtrent alle andre rundt meg også så ganske misfornøyde ut - tydeligvis ikke bare jeg som ønsket å se 30-tallet. Forøvrig så er det nok enklere å klare en slik målsetning i en flatere trasé.På den positive siden så var det et utrolig flott ramme rundt arrangement. Fint vær og masse mennesker i byen etc etc etc (les mere om dette hos andre bloggere med positive minner fra løpet). Men, for min del så pakker jeg løpeskoene ned og fokuserer på det jeg liker best fremover: Sykling. Løpekarrieren er herved avsluttet.

Hilsen furten syklist med støle løpelegger.

PS: Av en eller annen grunn har ikke arrangøren klart å legge link til resultatene på hjemmesiden.. ("det er sikkert ikke så viktig"...). Her er de om noen er på jakt. Arrangøren hadde også feilplassert de fleste av km skiltene samt skaffet ALT for få toaletter (25stk på 9000 deltagere..).

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: