torsdag 12. april 2012

Kjøp Team Skys 2011 sykler

NB: Merk at denne auksjonen er "lukket" - i den forstand at man må være abonnent på Skys newsletter for å kunne by på en sykkel her. Mao er den ikke veldig lukket... det er bare å gå inn på Team Skys side og abonnere på newsletter'en. La først ikke merke til at det står at man ikke skulle distribuere linken til auksjonen før jeg skrev dette - det beklager jeg.. mulig jeg må fjerne linkene under.. 

Team SKY har i dag lagt ut en rekke av lagets sykler fra ifjor til salgs! De skal auksjoneres bort og salget startet i dag og varer i 30 dager, hvorpå høyeste byder får da tilsendt sin sykkel. Hovedsiden til auksjonen er her.

Det ser ut som om Edvald Boasson-Hagens sykler allerede har blitt solgt (buhu....) Men, man kan f.eks. fortsatt snappe opp Lars Petter Nordhaugs 2011 trenings- og/eller racersykkel!

Lars Petters sykler er her.

Startpris på f.eks. Lars Petters treningssykkel (Pinarello Dogma med Dura Ace Di2, eks hjul/pedaler) er GPB 2400 (ca 21 tusen NOK - så kommer vel noe transport og mva i tillegg...). Kanskje litt kult å sykle rundt på en skikkelig "orginal"?  Løp og kjøp! ;-)

Nordhaugs Pinarello Dogma treningsracer


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: