lørdag 14. april 2012

Nye hjul: ROL Race SLR!

I går fikk jeg nytt hjulsett: Et Amerikansk produsert hjulsett fra ROL Wheels. Det jeg har vært på utkikk etter er et hjulsett som er stivt, som tåler litt juling, ikke er for tungt, er kjent for høy kvalitet og holdbarhet, og som ikke er for dyrt!... Ønskedrøm kanskje, men etter å ha lest en rekke anmeldelser av ROL Race SL (og SLR varianten) så har jeg tatt sjansen på disse. Forhandler i Norge har vært Italbikes - men ROL har som forretningsmodell å primært håndtere distribusjon selv, så jeg fikk kjøpt et av de siste hjulsettene fra Italbikes - fremover så bestiller man ganske enkelt på ROL sine hjemmesider.

Prisen på dette hjulsettet er inkl mva og frakt fra ROL ca 5000kr og veier totalt rett over 1500g. SLR hjulsettet (som veier marginalt mere enn SL varianten) har noen ekstra eiker og skal tåle enda litt mere, så jeg har satset på denne med tanke på mye dårlig norsk asfalt!

Ifølge de anmeldelsene jeg har kommet over så er konkurrerer dette hjulsettet med langt dyrere sett og får toppkarakterer over hele linja (nav, eiker, stivhet, etc). Se feks her.

Imorgen er årets første ritt - Stjernetråkken i Fredrikstad - så det blir første skikkelige test av disse hjulene. Gleder meg til å prøve de! :-)


Med nye GP4000s dekk
Rett ut av boksen!

Passer Cervelo'en fint :-)

3 kommentarer:

 1. så fine hjul og dekk, også har du ikke lina opp logoen på dekkene med ventilene!?!?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har jeg faktisk aldri tenkt på en gang! ;-)

   Slett
  2. Dette er noe jeg ikk har fått med meg før nå...

   Rule #40 // Tires are to be mounted with the label centered directly over the valve stem.
   Pro mechanics do it because it makes it easier to find the valve. You do this because that’s the way pro mechanics do it. This will save you precious seconds while your fat ass sits on the roadside fumbling with your CO2 after a flat. It also looks better for photo opportunities. Note: This obviously only applies to clinchers as tubulars don’t give you a choice.

   Slett