fredag 19. august 2011

Trialsykkel video'er - Danny MacAskill

I går hadde jeg en litt kjiip opplevelse på sykkelen... på vei hjem fra et lite sykkelritt Wiersholm Open (hvor jeg stilte med kraftig forkjølelse og spiste et par Paracet litt før start... ikke bra) sneier en bil meg med kun noen få cm klaring. Da jeg ser bilen får rødt lys noen hundre meter lengre fremme spurter jeg fram for å gi sjåføren en skikkelig overhøvling. Men da jeg river opp sidedøren på bilen ser jeg at det sitter en (ca) 85 år gammel dame der... det viser seg at hun sannsynligvis ikke engang hadde lagt merke til at hun kjørte forbi meg. Hun ble iallefall ganske fortvilet da jeg forklarte henne at hun kjørte livsfarlig... jeg vurderte å ta bilnummeret, men da bilene bak begynte å tute (det hadde blitt minst ett grønt lys..) bare rundet jeg av med "kjør forsiktig" og dro hjem. En påminnelse om at det desverre finnes farlige bilsjåfører der ute i alle aldersklasser. Sykling på trafikert vei er og blir farlig.

Ja ja.. over til noe morsommere! Svært mange har sett iallefall én av disse videoene med Danny MacAskill, men en god ting kan ikke gjentas for ofte. Han har også akkurat nylig sluppet en ny video (nr 3 nedenfor) - den har nok ikke alle sett tipper jeg :-)

Her er alle tre. Den første gjorde denne karen til verdenskjendis etter at den tok helt av på Youtube. Synes selv at denne fortsatt er den beste, men der er kanskje mest pga sinnsykt bra soundtrack (The Funeral av Band of Horses). Alle inneholder noen helt vannvittige triks.


2 kommentarer:

 1. hvilken sykkel har Danny MacAskill??

  SvarSlett
  Svar
  1. Utover at det er en trialsykkel så vet jeg ikke hvilket merke eller set-up han har. Tipper info finnes et sted via hjemmesiden hans - du kan jo prøve der: http://www.dannymacaskill.co.uk
   mvh

   Slett