tirsdag 30. august 2011

Breaking news!!! Møtte Sky-gutta i Maridalen!

Jeg innrømmer det: Jeg er en Stalker! (på norsk: en halvgal fan som forfølger kjendiser..).

I vår hang jeg som et slips på Kurt i Lommedalen - som jeg skrev om den gang...og i dag møtte jeg både Kurt Asle og Lars Petter i Maridalen! Det vil si.. jeg så de først passere og fulgte så etter de til de stoppet - som tok sikkert 30min...! Da kastet jeg meg ganske enkelt over de for å få et bilde! Herlig dag! Bare synd Edvald ikke var med de så hadde jeg fått med han også! :-) Godt å se at Kurt er på sykkelen - og leser i dag på twitter at kneet hans er ok - så da satser vi vel på å se ham i VM!

Sky gutta og undertegnede

2 kommentarer:

  1. du trener åpenbart for ofte på dagtid...

    Børsen

    SvarSlett
  2. Jeg trener tydligvis omtrent som de proffe gutta med andre ord! Drømmen er å kunne rope "hold høyre" når jeg passerer gutta på vei opp Grefsenkollen! ;-)

    SvarSlett