lørdag 13. august 2011

Tips til å finne løypeprofiler

Skal man sykle et ritt og arrangøren har kanskje kun lagt ut en dårlig løypebeskrivelse/profil så er et godt tips å gå inn på Garmin Connect og/eller Strava og søke opp rittet fra tidligere! Dette har jeg begynt å bruke foran hvert ritt nå i det siste - det er veldig ok å ha samme format på løypebeskrivelsene også. Særlig Strava synes jeg er bra for man kan zoom'e inn på enkelte av stigningene og se bl.a. stigningsprosent mm.

For eksempel, for de som skal sykle Øyern Rundt i morgen (sammen med undertegnede) så vedlegger jeg de som jeg fant i farten. Lykke til! :-)

Her er en ØR på Strava som en fra Rye som syklet rundt for kun kort tid siden (klarer ikke å 'embed' siden det ikke er min, klikk linken): http://app.strava.com/rides/1195851

Og her en på GC: (klikk for mere info):

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: