tirsdag 29. april 2014

Bladet Landevei med Eddie Merckx tempo i Sørkedalen

I kveld arrangerte bladet Landevei et uformelt treningsritt i Sørkedalen. En 14km lang tempoløype fra Bogstad vannet inn til enden av Sørkedalen og tilbake (Strava segment her) hvor man skulle sykle på vanlig racer (derav navnet), og man skulle også ta tiden selv (!).. veldig uformelt med andre ord! Gratis for abonnenter av bladet (Norges beste landeveisblad som jeg håper alle som er innom her abonnerer på!) og det ble servert pølser og brus etter løpet med diverse premier som ble loddet ut blant de ca 55 deltagerne. Topp opplegg med fin stemning.

Jeg vet ikke helt hvilken plass jeg kom på selv, men tror kanskje det var rundt femte/sjette plass (oppdatering 30/4: nå er resultatene ute og det ble nr 12.. ouch! Riktignok få sekund som skilte mange av plasseringene).. godt over et minutt bak vinneren Bjørnar Volden fra BOC. Føler meg fortsatt ikke helt 100% så var greit fornøyd med gjennomføringen selv om jeg nok åpnet litt hardt.. typisk! Supert arrangement og hyggelig å være med på et ritt i såpass avslappet stemning - ganske unikt arrangement sånn sett. Stor kudos til bladet Landevei - representert i kveld av redaktør Henrik Alpers som gjorde en strålende jobb med å lede oss avgårde, dele ut premier, og servere pølser!

Jeg knipset noen få bilder som kan sees her. Noen utvalgte bilder under. Håper det blir flere slike arrangementer utover året! :)

Mange stilige antrukket syklister på vei til start!

Bjørnar var såpass sikker på å vinne at han feiret likesågodt litt før start!

Alpers gir litt instrukser... "husk å ikke jukse med tiden"

Fare for "snakebites" idenne løypa... 

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: