fredag 11. april 2014

Ny dedikert sykkelbutikk i Oslo!

For et par dager siden ble jeg invitert inn for å se på lokalene til det som kommer til å bli en av de største dedikerte sykkelbutikkene i Oslo (eller kanskje i hele landet?). Det er fortsatt ikke helt offisielt - men slik jeg forstår det så kommer det informasjon om veldig kort tid. Så det er ikke  lenge til offisiell lansering og åpning kort tid etter - vi snakker "uker"!

Dette blir en 100% dedikert sykkelbutikk og verksted drevet av sykkelentusiaster for sykkelentusiaster. Lokalisert på vestsiden av byen (passer meg fint iallefall...) med en god beliggenhet, romslige lokaler, og leverandør av det beste sykkelmerket!! ;-)

Personlig synes jeg det er kjempespennende å se at det satses på en dedikert sykkelbutikk med høy kompetanse og ekspertise, og særlig av denne størrelsen! En fin motvekt til kjedeutviklingen vi ser i sportsbransjen og som jeg tror mange ivrige syklister kommer til å få glede av!

Her er liten videosnutt av lokalene som er under ombygging i skrivende stund - som man ser så blir dette en stor butikk! Gleder meg! :-)1 kommentar:

  1. Veldig bra blogg du har! Fortsett med det ;)

    SvarSlett