søndag 27. april 2014

Norges Cup #1 i Skien - med bilder!

Jeg kjørte ned til Skien i dag for å sykle NC1. Med litt dårlig trening de siste ukene var jeg litt spent på hvordan dette kom til å gå... og kroppen ga svar allerede i de første kneikene etter start da jeg kjente at jeg definitivt ikke hadde dagen... Noe som jeg må ha om jeg skal klare å henge med feltet på dette nivået. Løypa var en 22km runde (skulle kjøres seks ganger = 128km) som viste seg å være ganske krevende. For å overleve i en slik løype er det utrolig viktig å ligge langt fremme - men jeg hadde ikke bena til å slåss meg frem i feltet og da ble vondt verre når man må spurte over hver bakke-kneik, etter hver sving, og hver gang noen bremser litt for hardt. Etter runde én var det såvidt jeg ikke kastet inn håndkleet da jeg slapp hovedfeltet litt før passering mål/start, men vi ble en gruppe på ca 10 mann som kjørte en runde til sammen før vi ble tatt ut etter andre runde (I NC tas man ut om man ligger mer enn 3min bak hovedfeltet ved passering start/mål). Jeg var ganske skuffet men ble ikke avskrekket iallefall - jeg kommer nok til å forsøke meg igjen senere i år - da med litt bedre oppladning. Forøvrig så var jeg en av ca 90 ryttere (av ca 170 startende) som måtte slippe feltet og dermed tatt ut.. kun 25 ryttere fikk fullføre alle 6 rundene.. en kombinasjon av en krevende løype og høy fart.

På den positive siden fikk jeg da se feltet passere noen ganger før jeg satte kursen hjem igjen - og jeg fikk dermed tatt litt bilder! Bildene kan sees på Flickr her. Lån gjerne bildene, men ikke ta bort (c) merkingen i så tilfelle. Merk de første bildene er fra målgang M Junior, så kommer det noen bilder fra rundepasseringer 4 og 5, før målgang. Som man ser var vinner Michael Olsson først en periode i brudd med Phan Haugård (Frøy Bianchi) før han var med i et nytt brudd med to fra FixIT... så han kjørte veldig sterkt!

Rittet ble vunnet av Svenske Michael Olsson fra Ringeriks-Kraft, etterfulgt av Sindre Eid Hermansen og Stian Remme - begge de to sistnevnte fra Team FixIT. Jeg har ikke rukket å sjekke resultater fra andre klasser - alle kan finnes vi arrangørens hjemmesider grenlandsk.no. Forøvrig supert arrangert - utrolig digg å sykle et såpass profft ritt.

Her er par utvalgte bilder. Se hele serien her.

"Enkelt! Barneritt!" (eller hva de nå sier på Svensk)

Whats up Wilmann?

Følelsen av å bli tatt ut fordi man er 3min bak hovedfeltet... mange fikk erfare dette

Trioen som tok pallen, ved passering en runde før mål


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: