torsdag 1. mai 2014

Spinn Cup#2 bilder og video

Jeg dro ned til Sandefjord i dag og syklet rundbanerittet (criteriumsritt) Spinn Cup #2. Det er tredje året på rad jeg er med på denne 1 mai, og i år var det veldig få deltagere ifht tidligere som nok skyldes at mange prioriterte andre ritt - bl.a. Norsjørittet, Enebakk Rundt - samt at juniorene nok stod over i forberedelse til Østfold 3-dagers som starter imorgen. Uansett så var det nok deltagere til at det ble et ok løp av det.

Før min egen start knipset jeg litt bilder av M Ekspress2/K Ekspress feltet og funderte lenge på om jeg skulle sykle med de lange armene eller ikke... valgte tilslutt å sykle med de! :)


K Ekspress gir gass
Min egen innsats etter start var ikke så bra... Formen har vært nedadgående siden formtoppen i mars da jeg var i Sør Afrika, og mens alle andre har blitt bedre form den siste tiden har jeg blitt dårligere. Utrolig kjipt å føle det slik, men jeg får bare nullstille meg og begynne "på nytt" igjen fremover. Kanskje jeg bare dropper å stille i flere ritt de neste ukene og trener litt skikkelig igjen istedenfor.

Uansett så måtte jeg stå over etter halvkjørt ritt. Jeg og Håkon Lilland (innehaver av Bikeshop.no) måtte kjøre oss opp til hovedfeltet igjen pga en velt (se bildet under.. jeg falt ikke men Martin Stendahl og Håkon Lilland gikk over ende). Med min form om dagen brukte jeg opp for mye krefter... Håkon tok en pause i hovedfeltet før han rykket ifra og vant rittet i suveren stil, mens jeg måtte stå av løpet med melkesyre opp til øreflippene. Han er iallefall i imponerende god form!

I neste sekund går Håkon Lilland over styret... jeg klarer å stoppe med begge bena i asfalten
Så etter å ha kjørt seg opp til feltet, tatt det litt rolig, så rykket han og kjørte solo de siste rundene 

Zoom...

Det som er igjen av feltet jager bak når det er en runde igjen

Hurra!
Spurten i hovedfeltet ble likesågreit vunnet av Bikehop#2 etterfulgt av Magnus fra Njård og Børsen

Bikeshop.no forsyner seg grovt av pallen

Ikke mye som skilte 3dje og 4dje
Jeg hadde rigget opp Gopro på sykkelen. Min vilje til å redigere video'en hadde sikkert vært bedre om jeg hadde syklet litt bedre... men istedenfor har jeg bare dunket den rett opp på youtube i råformat! ;-) Her er den. (I skrivende stund er den "under processing"... sjekk tilbake om en time eller imorgen).Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: