tirsdag 6. mai 2014

Å kansellere utetrening pga regn?...

Svar på følgende: Er det ok for en sykkelgruppe/klubb å kansellere utetreninger pga regn i sykkelsesongen?

Svarte du "nei"?

Gratulerer - du er en "badass"! Det velsmurte maskineriet du kaller kroppen din er i ferd med å bli sterkere og raskere enn sofapotetene som har holdt seg hjemme.

Rule no 9
Du har allerede vunnet din første seier i år. De andre som manglet viljen til å trene pga noen regndråper og snudde ved dørterskelen har tapt sin.


Svarte du "ja"?

Tenk på følgende: For proffsyklisten er våren allerede ferdig! Med Giro'en rett rundt hjørnet så har sommeren ankommet. Vårklassikerne, som nå er avsluttet, er alle de hardeste og jæv%6¤igste sykkelløpene i verden, hvor det alltid regner. Og om det ikke regner er det sludd. I tillegg er løypene opp mot 300km med endeløse partier av ufremkommelig brostein. Alt dette skjedde i løpet av våren - som nå er historie.... og du snur ved dørterskelen pga litt fuktighet. Forklar gjerne i kommentarfeltet under.

Rule no 5


5 kommentarer:

 1. I dag tar en jeg en løpeintervalløkt på mølla i stedet for å sykle i regnværet. Jeg får et nyttig avbrekk i sykkelrutinen på et tilfeldig tidspunkt bestemt av mother nature. Og jeg er tro mot rule #83: "F.ck the rules, don't be a p..sy and bend to desperate Velominati conformists who think following the rules somehow make them a faster rider, be an individual, choose your way, get better and have fun." :-)

  SvarSlett
 2. Bor i Bergen. Resten er selvforklarende.

  SvarSlett
 3. Det er faktisk en begrunnelse som trumfer velomonati; Dersom laget har mange sesongsyklister (barmarkspyser) er det lurt av klubben å ikke ta ansvaret for en trening der de blir utsatt for ekstreme påkjenninger. +3 grader og regn tilsvarer en følt temperatur på minus 3 grader. En 2 timerstrening med litt tynn bekledning er faktisk risikabelt både for helse og lagets sikkerhet.

  SvarSlett
 4. Noen får betalt for å sykle, andre igjen gjør dette basert på lyst og moro...

  SvarSlett
 5. Et minimum bør være at de som arrangerer treningen avlyser (jada pysete) slik at det ikke står en stakkar eller to alene i regnet. Ref søndag morgen for noen dager siden for eget vedkommende.... Det ble en fin tur til Son likevel :-).

  SvarSlett