søndag 18. mai 2014

Bilder fra Nordmarka Rundt 2014

Da jeg satt og drakk morgenkaffen i dag gikk det opp for meg at deltagerne i Nordmarka Rundt sansynligvis ville sykle forbi bare noen kvartaler unna! Så jeg røsket med meg kameraet mitt og stakk bort til Bærumsveien (bakken opp til Løkeberg Skole.. for de som er lokalkjent) og knipset noen bilder. Jeg legger de likesågodt ut her. Bruk gjerne bildene videre (sosiale medier eller hva som helst) bare vennligst behold vannmerkingen (c martinhoff)! Takk.

De første puljene hadde dessverre passert allerede så jeg mangler et par av de raskeste lagene. Ellers var det usedvanlig mange blide syklister å se! Hyggelig! Møtte også redaktøren fra vårt eminente blad Landevei som var ute og trente - som man ser på bilde under var han den eneste som syklet såpass raskt at bakgrunnen ble uklar! ;-)

Hele albumet er på flickr her. Noen utvalgte bilder under.


Frøy vant konkurransen om å være det blideste laget! :)


Følelsen av å ha mistet puljen sin... :-/


Alpers viser hvordan bakken skal forseres... raskt.David fører BoC1 opp bakkenLørenskog ser samkjørte ut! Proffe.

5 kommentarer:

 1. Tror ikke de grønne er Hasle-Løren, men kanskje Lørenskog? ;o)

  mvh Lene i Frøy

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja skrev ganske enkelt feil der - har rettet opp nå! Takk :-)

   Slett
 2. Jeg får som regel en del pepper fordi at jeg bruker Imsdal eller Bon Aqua flasker når jeg sykler. Da er det fint å se at Alpers som jeg tror er over snittet opptatt av stil også bruker Imsdal flaske og at dette da er helt innafor stilmessig ? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Alpers er helt ute å kjøre her spør du meg - så jeg hadde ikke brukt han som stilguide! ;-) Bare for å nevne noen få ting i farta: Bøttehjelm, rumpetaske, sete/styreteip i forskjellig farge, ringeklokke på styret, pumpe festet på ramma, mm.

   Slett
  2. Men han skal få plusspoeng for at han tar bakken på storskiva! ;-)

   Slett