tirsdag 24. september 2013

Oslos Klatrekonge 2013 - Finale!

Oppdatering 9 okt: Finalen ble svært spennende og Kristian Oftedal fra Vestre Aker Velo vant. Full rapport kan leses her.

9 okt kl 17:00 blir det finale i Oslos Klatrekonge 2013.

(Se den dedikerte siden til OKK med bakgrunn og live-liste her.)

Da skal det avgjøres hvem som kan krone seg med den prestisjefulle tittelen som Oslos beste bakkeklatrer med en mann-mot-mann konkurranse fra Skeidbanen opp til Grefsenkollen!

I fjor var det Arne Post som vant den første utgaven av Oslos Klatrekonge. I år har antallet som kniver om en topp-plassering her økt voldsomt - og det blir derfor de som ligger bandt de topp-5 plassene per 30 september som blir invitert til å stille opp. Som vi vet så er forholdene ofte svært forskjellige når man skal sette topp-tider på Strava, og det er så små marginer som skiller de beste klatrerne at å avgjøre konkurransen med en fellesstart-duell mellom de raskeste blir den mest rettferdige måten.

Per i dag så ser det ut som det blir følgende syklister med på finalen. Men, som sagt så er det fortsatt en uke igjen til cut-off, så om det er noen der ute som mener de kan klatre inn (bokstavelig talt) blant topp-5 så er det fortsatt noen dager igjen å gjøre det på!

Følge med på live-listen den nærmeste uken i tilfelle endringer.

Oppdatering: 4 av disse klarte seg - endelig liste av deltagere her.

  1. Kristian Oftedal (Tok over første plass i går med ny KOM i Kongsveien)
  2. Arne Post, United Bakeries (Fjorårets klatrekonge)
  3. Morten Simonsen Vaeng
  4. Thomas Larsen Røed
  5. Øystein Seth Fiskå

Kan noen gi favoritten Kristian Oftedal konkurranse?

I fjor var det kun heder og ære til Arne Post, men i år stiller Garmin Norge opp med flotte premier til topp-3 i konkurransen. Oslos Klatrekonge 2013 vinner en Garmin Edge 810 Bundle, og 2ndre og 3dje plassene vinner en Garmin Forerunner 610! Heder og ære følger naturligvis også med i år også! I bøtter og spann! ;-)


Premiene til topp-3 fra Garmin.

Den bekreftet listen på deltagere publiserer jeg 1 oktober - så da er det bare for de håpefulle som har bena som skal til for å klatre på listen å komme seg ut og gjøre nye forsøk på bakkene!

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: