søndag 8. september 2013

Breaking news: Drammen inntar Oslo!...

Dramatiske endringer i ledelsen av Oslos Klatrekonge 2013!

Se nøye på dette bildet jeg tok fra Pizzorne Challenge tidligere i år. Følg nøye med på startnr 199 i midten av bildet. Han med den hvite hjelmen:Han ser utvilsomt sinnsykt rask ut! Men se nøye etter! Se på låret hans - der står det "Drammen CK"! (Det står også "Giant" på samtlige plagg og utstyr han har - som alle andre syklister fra Drammen). Og tror du ikke han nå har konvertert hans glattbarberte Euro-stil inn i beintøffe topp-tider på Oslos tre viktigste klatreinger!

Bare hør her:

Grefsenkollen: KOM med 4:16
Kongsveien: KOM med 3:48 (delt med CF Hagen)
Tryvann: 5te beste tid med 14:15

Kort fortalt: Morten Simonsen Vaeng har nå syklet fra Drammen til Oslo og banket syklistene som bor her ned i støvlene! Han har kommet fra intet og gått rett i tet! Se komplett liste på den dedikerte siden til Oslos Klatrekonge 2013 her.

Som jeg har skrevet tidligere så vil det bli arrangert en finale i Oktober for de som ligger helt i toppsjiktet på listen - om noen har bena til å kunne slå tilbake så må bør dette gjøres ila de neste tre ukene! Det haster! ;-)

2 kommentarer:

  1. "Kommet fra intet"??

    SvarSlett
    Svar
    1. Altså på listen over Oslos Klatrekonge - han var ikke i toppen her tidligere! Men, ja - antar han har eksistert før dette! ;-)

      Slett